perfect-health-logo

Perfect Health Voedingssupplementen

Perfect Health Voedingssupplementen

Perfect Health voedingssupplementen. Een gezond dieet bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitaminen, zodat het lichaam zo optimaal mogelijk kan functioneren. Chirowell beveelt hiervoor een van de beste kwaliteitsmerken in Nederland aan: Perfect Health Voedingssupplementen. Perfect Health is erin gespecialiseerd een gezonde levensstijl met de juiste voedingssupplementen te optimaliseren.

Veel voedingssupplementen van Perfect Health kunnen, voor het beste resultaat, ook in combinatie met elkaar gebruikt worden. Vraag uw Chiropractor om meer advies over de voedingssupplementen van Perfect Health die specifiek voor uw klachten en kwalen geschikt zijn.

Wilt u voedingssupplementen van Perfect Health bestellen, dan kan dat per e-mail via info@chirowell.nl.

U kunt ook telefonisch bestellen via ons kantoor: 043-7631250. 

 

Vitamine C-1000

Vitamine C is van groot belang voor ons menselijk lichaam in gevallen van ziekte of stresssituaties. Iedereen die extra aandacht wilt geven aan zijn of haar metabolisme, doet er goed aan om extra vitamine C te slikken. Ook is het goed om vitamine C-1000 te slikken in het geval dat je rookt, stress ervaart, herstel na ziekte of een tekort in de voeding. Daarbij dient vitamine C ook als booster van ons immuunsysteem en helpt het om onze energie te activeren zodra we vermoeid of futloos zijn.

 

 

Vitamine D3 SupportVitamine D3 Support

In Nederland schijnt de zon zeven maanden van het jaar met een lage intensiteit, maar ons lichaam heeft vitamine D nodig voor gezonde botten, spieren en het immuunsysteem. Zonder de juiste blootstelling aan zonlicht absorbeert ons lichaam niet voldoende vitamine D om optimaal te presteren.

Vitamine D3 Support is een matrix olie waarbij de vitamine D3 is opgelost in cholecalciferol, zodat het gemakkelijk kan worden opgenomen in het bloed.

 

 

Premium Multi SupportPremium Multi Support

Vitaminen en mineralen zijn nodig om de cellen in ons lichaam optimaal te laten functioneren. Door stress, roken, onregelmatige en minder gezonde maaltijden te nuttigen en vele andere factoren, krijgt ons lichaam nu eenmaal niet al het noodzakelijke binnen via onze voeding. Het is daarom het beste om gezonde voeding aan te vullen en te ondersteunen met een kwalitatief hoogwaardige multivitaminen drager zoals Premium Multi. Dit preparaat bestaat uit een specifiek uitgebalanceerde combinatie van alle essentiële vitaminen en mineralen die we dagelijks nodig hebben.

 

 

Human Probiotic SupportHuman Probiotic Support

Human Probiotic Support bevat Lactobacillus rhamnosus (LGG), een gepatenteerde bacteriestam. LGG is afkomstig uit een gezonde menselijke darmflora en is daarom erg geschikt als Human Probiotic supplement. Dit unieke probioticum is het enige probioticum met een gezonde menselijke oorsprong in plaats van een dierlijke.

De werkwijze van Human Probiotic Support noemt men ook wel ‘synergetisch’, omdat de bacteriën en hulpstoffen in de samenstelling de probiotische eigenschappen positief versterken.

 

 

Advanced Antioxidant Support

Vooral in fel gekleurde groenten en fruit, vinden we veel antioxidanten. Het Advanced Antioxidant Support supplement kan door een ieder gebruikt worden die extra aandacht aan de celbescherming wil geven. Vooral mensen met een intensieve levensstijl als bijvoorbeeld topsporters is dit supplement een goede ondersteuning. Ongezonde voeding, medicijnen, roken, alcohol en UV-straling spelen een grote rol bij een overmaat aan vrije radicalen in het menselijk lichaam. Antioxidanten neutraliseren deze vrije radicalen, waardoor ons menselijk lichaam wordt ontlast en ons immuunsysteem het lichaam beter kan beschermen.

 

 

Natural Omega 3+ SupportNatural Omega 3+ Support

Uitgebreid onderzoek toont aan dat omega-vetzuren veel ziekten in het lichaam kunnen voorkomen, zoals artritis, hart- en vaatziekten en vele andere aandoeningen.

In de natuurlijke omega 3-vetzuren of alfa-linoleenzuur bevinden zich essentiële vetzuren die niet door het lichaam worden aangemaakt. Omega 3-vetzuren bevinden zich bijvoorbeeld in lijnzaadolie, walnoten, sojabonen, groene bladgroenten en vette vis (zoals zalm, haring, sardientjes en tonijn). Dit is voeding die tenminste tweemaal per week aanbevolen wordt. Bovendien kan omega 6 worden aangevuld met plantaardige voedingsmiddelen zoals plantaardige oliën, noten en eiwitten. Het is belangrijk dat omega 3 en omega 6 (linolzuur) door een goede verhouding met elkaar in balans zijn. Wanneer het lichaam voldoende omega 3 en 6 bevat, kan omega 9, voor de arteriële gezondheid en het immuunsysteem, beter aangemaakt worden.

 

 

Joint SupportJoint Support

We hebben veel gewrichten in ons lichaam, kleine en grote. Tussen de gewrichten zorgen kraakbeen en gewrichtsvloeistof dat we soepel kunnen bewegen. Als dit kraakbeen zijn elasticiteit begint te verliezen en het vermogen om schokken te absorberen, kunnen er beschadigingen optreden bij herhaaldelijke verwondingen, zwaar fysiek werk of overgewicht.

Het voedingssupplement Joint Support bevat een unieke combinatie van glucosamine HCL, chondroïtinesulfaat en de gepatenteerde ingrediënten OptiMSM® en Collageen Type II.

Daarnaast is Joint Support rijk aan mangaan en vitamine C. Mangaan bevordert de aanmaak van kraakbeen in de gewrichten. Vitamine C draagt bij aan natuurlijke collageenvorming zodat het kraakbeen zijn werk kan doen.

 

 

Metabolism Support - Cholesterol SupportMetabolism Support – Cholesterol Support

Metabole ondersteuning helpt de cholesterolniveaus stabiliseren, normaliseert de bloedsuikerspiegel en bevordert het omzetten van eiwitten en koolhydraten in energie. Er zijn veel studies gedaan die een significante daling van cholesterol en triglyceriden waarden aantonen.

Andere beschikbare producten: Advanced Antioxidant Support, Vitamine C1000 Complex Support, Brain Support, Homocysteine B Support, Osteo Support, Triple Magnesium Support en Urinary Support. 

 

 

Disclaimer: Het gebruik van voedingssupplementen van Perfect Health is geen vervanging voor een gezonde levensstijl, maar een uitbreiding om ervoor te zorgen dat uw lichaam de steun krijgt die het nodig heeft om te genezen en te herstellen.