Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze waarmee de oorzaak van blokkades en storingen in de wervelkolom en het zenuwstelsel worden verholpen.

Chiropractie is gebaseerd op de behandeling van storingen tussen spieren en gewrichten (het bewegingsapparaat), het zenuwstelsel en het effect van deze storingen op de algemene gesteldheid van ons lichaam. Deze storingen en blokkades zijn 9 van de 10 keer afkomstig uit de wervelkolom en ons zenuwstelsel.

Om uw pijnklachten te verhelpen, en in de toekomst te voorkomen, moet er gekeken worden naar de oorzaak van uw (pijn)klachten. De veelgehoorde uitspraak “Voorkomen is beter dan genezen” is er dan ook 1 die ook voor chiropractie geldt. Door de holistische aanpak van Chirowell wordt er gefocust op voorkomen in plaats van pijnverlichting alleen.

Wanneer maakt u gebruik van chiropractie?

Chiropractie is een oplossing voor veel uiteenlopende klachten. Van nekpijn en rugpijn tot aan migraine en slaapproblemen. Maar ook voor gewrichtspijn, slaapproblemen en schouderklachten biedt chiropractie de oplossing.

Asha Prasad, uw chiropractor

Met ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig chiropractor weet Asha precies de juiste behandeltechniek toe te passen, passend bij uw klachten. U zult meteen bij uw eerste afspraak merken dat Asha de diepte ingaat met u, om de mogelijke oorzaken van uw klachten in kaart te brengen.

Dit gebeurt in een drietal stappen:

Deze drie stappen zijn noodzakelijk om u écht te helpen en uw (pijn)klachten te verlichten. Dr. Asha kiest vaak voor een combinatie van diverse technieken om het allerbeste effect te creëren, afhankelijk van de klachten.

Afspraak maken

Dr. Asha Prasad

Asha heeft aan de University of North Carolina haar Bachelor of Science in Public Health Nutrition (BSPH) behaald. Vervolgens is zij afgestudeerd aan de Life Chiropractic University in Marietta, Georgia, en promoveerde zij als doctor of Chiropractic (D.C.).

Door haar opleidingsachtergrond én ervaring onderscheidt onderscheit Asha zich van anderen. Zij mag en kan behandeltechnieken toepassen die niet veel bij anderen worden toegepast. Asha kijkt verder dan alleen uw (pijn)klachten. Om lichaam en geest in evenwicht te brengen, maakt ze gebruik van zowel traditionele chiropractische technieken als van onder meer de Bio-Energetic Synchronization-techniek en Total Bodymodification.