Op zoek naar een chiropractor in Maastricht? Dan bent u bij Chirowell aan het juiste adres. Aan de Sint Annalaan in Maastricht vindt u de chiropractiepraktijk Chirowell, van Dr. Asha Prasad. Met ruim twintig jaar ervaring als zelfstandig chiropractor weet Dr. Asha altijd precies de juiste behandeltechniek toe te passen, afgestemd op uw klachten.

Wanneer maakt u gebruik van chiropractie?

Klachten als nekpijn, rugpijn, migraine, gewrichtspijn en schouderklachten zijn te behandelen met chiropractie. Maar ook voor artrose, zwangerschapsklachten, bekkeninstabiliteit en slaapproblemen biedt chiropractie een oplossing. Bekijk hier meer veelvoorkomende klachten die goed te behandelen zijn met behulp van chiropractie. Wilt u weten of uw klachten ook te behandelen zijn met chiropractie? Neem contact op met Chirowell in Maastricht.

Holistische aanpak, voorkomen is beter dan pijnverlichting alleen

Asha ziet de mens als één geheel. Zoals zij zelf zegt: “Als wij onszelf beter voelen, is ons leven beter”. Haar aanpak heeft dit dubbel en dwars bewezen. Misschien herkent u dit zelfs al uit een eigen situatie. Als u niet lekker in uw vel zit of momenteel enorm veel last van stress heeft, uit zich dat via uw lichaam. Nekklachten, migraine, hoofdpijn en schouderklachten komen dan geregeld voor.

Door meer in te zoomen op de oorzaak van bijvoorbeeld nekklachten, is het mogelijk te ontdekken waar de klachten vandaan komen. En door juist die oorzaak aan te pakken, kan Asha voorkomen dat deze nekklachten terugkomen.

Chiropractie, een natuurlijke geneeswijze

Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze en bestaat al sinds 1895. Chiropractie is gebaseerd op de behandeling van storingen tussen de spieren, de gewrichten en het zenuwstelsel. Met diverse behandeltechnieken wordt de oorzaak van deze blokkades behandeld.

In Nederland is deze natuurlijke geneeswijze nog niet heel bekend, mede vanwege het feit dat hier (nog) geen opleiding tot chiropractor bestaat. Dr. Asha is afgestudeerd aan de Life Chiropractic University in Marietta, Georgia en is daarna gepromoveerd tot doctor of Chiropractic (D.C.). Zij is dan ook volledig thuis in alle behandeltechnieken en gespecialiseerd chiropractor.

De methode van Chirowell

Tijdens uw eerste afspraak bij Chirowell gaat Asha direct de diepte met u in, om de mogelijke oorzaken van uw klachten in kaart te brengen. Dit gebeurt volgens een drietal stappen. Allereerst het intakegesprek, vervolgens vindt er een lichamelijk onderzoek plaats en tot slot starten we met de chiropractische behandeling.

Deze drie stappen zijn absoluut noodzakelijk om u écht te helpen en uw (pijn)klachten te verlichten. Vaak wordt een combinatie van diverse technieken toegepast om het beste effect te creëren, echter is dit afhankelijk van de klachten. Niemand is hetzelfde en ieder lichaam reageert anders op de behandelingen.

Soms komt er meer bij kijken dan chiropractie alleen

Zoals eerder gezegd kijkt Asha verder dan uw klachten alleen. Hoe zijn uw eetgewoonten bijvoorbeeld? Wellicht zijn deze gewoonten een oorzaak van uw klachten.  Asha kijkt samen met u naar uw huidige voeding. Vervolgens kan zij u coachen en ondersteunen bij het kiezen van de juiste voeding, afgestemd op de behoeften van uw lichaam.

En heeft u wel eens gedacht aan vitaminetekort? Waarschijnlijk denkt u daar niet direct aan als u klachten heeft. Maar het kan heel goed zijn dat aanvullende vitaminesupplementen juist hét verschil kunnen maken. Ook hier kan Dr. Asha u goed in adviseren. Zo werkt zij zelf samen met een aantal bedrijven die deze specifieke supplementen ontwikkelen.

Maak een afspraak bij Chirowell, uw chiropractieprakrijk in Maastricht

Dus, wilt u vandaag nog aan de slag met uw (pijn)klachten? Maak direct online een afspraak bij Chirowell of bel 043-7631250.

Het adres van de chiropractiepraktijk in Maastricht:

Sint Annalaan 24-A
6217 KA Maastricht