Sign Up & Get Free Book “The Ultimate Way to Wellness”  

Chiropractie

Er is een groot verschil tussen het effect van de behandeling en het aanpakken van de oorzaak.” –D.D. Palmer

chiropractische behandelingenChiropractie werd ontdekt door de Amerikaanse Daniel Davide Palmer in 1895. Chiropractie is gebaseerd op de behandeling van storingen tussen het bewegingsapparaat (spieren en gewrichten) enerzijds en het zenuwstelsel anderzijds, en het effect van deze storingen op de algemene gesteldheid. Deze storingen of blokkades zijn meestal afkomstig vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel.

Bij chiropractie wordt de oorzaak van deze blokkades behandeld. Deze oorzaken zijn veelal te zoeken in stress, een verkeerde houding, of in een combinatie van velerlei factoren. Veel patiënten kiezen daarom voor een chiropractische behandeling als zij last hebben van pijn in hoofd, nek, lage rug of schouder, of in geval van slaapproblemen, ischias, etc.

De effecten van chiropractische behandelingen variëren van pijnverlichting tot een grotere soepelheid, vitaliteit, beter kunnen slapen en verhoging van de levenskwaliteit.

Het is belangrijk om in balans te leven.  Daarbij horen een gezond eetpatroon, het drinken van veel water, veel beweging en een positieve levenshouding.

Lees hier meer over behandeling.

 

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest