chirowell-asha-prasad-biofreeze

 

Effectieve verkoelende pijnverlichter

Biofreeze is dé effectieve koelende pijnverlichter en bevat natuurlijke menthol; een veelzijdige en unieke formule voor uitwendige toepassing die gebruikt wordt voor o.a. pijnlijke spieren en gewrichten, blessures en bij revalidatie/training. Ook mensen met artritis kunnen voor pijnbestrijding baat hebben bij Biofreeze.

Biofreeze bevat geen was, oliën, aloë of aardolie. Het resultaat is een pijnverlichter die snel én langdurig werkt.

Biofreeze geeft snel verlichting bij artritis, stijve spieren en pijnlijke gewrichten, rugklachten en heeft een langdurige werking.

Werk

Zit u voor uw werk of studie veel achter de computer? Of bent u juist heel actief als bijvoorbeeld verpleegkundige, stratenmaker, hovenier of bouwvakker?

Bij al deze beroepen kan het vroeg of laat voorkomen dat u last krijgt van uw spieren en gewrichten. Denk maar eens aan de verkrampte houding na een dagje computeren of aan de vermoeide en pijnlijke rug, benen en armen na een intensieve werkdag. Biofreeze kan u tijdens en na zo’n werkdag helpen deze ongemakken te verlichten.

chriowell-asha-prasad-biofreeze-roll-onGebruik tussen het werk door de Biofreeze ROLLER op de pijnlijke plek. Hierdoor houdt u uw handen schoon. Door de roller masseert u ook meteen de pijnlijke spieren en gewrichten. Binnen enkele minuten voelt u de verkoelende werking van Biofreeze en kunt u er weer tegenaan!

Biofreeze is uitstekend geschikt om te gebruiken bij lage rugpijn, gespannen nek en schouders, vermoeide benen, pijnlijke spieren en gewrichten.

Biofreeze is ideaal voor werkende mensen die op een of andere manier veel van hun lichaam vergen. Te denken valt aan:

  • Mensen die veel achter de computer werken en last hebben van spanning in hun nek, schouders en armen. Vaak gaat dit gepaard met hoofdpijn en lage rugpijn.
  • Mensen die een verzorgend beroep hebben en de hele dag op hun benen staan.
  • Mensen die op een andere manier fysiek zwaar werk doen, zoals bouwvakkers, hoveniers, etc.

Sport

Biofreeze is uitstekend geschikt voor de actieve mens of sporter. Als sporter krijgen we allemaal wel eens te maken met pijntjes of blessures. Ook komt het voor dat u na een intensieve wedstrijd of training de volgende dag last krijgt van uw spieren. Bij deze ongemakken kan Biofreeze u helpen.

Biofreeze kan helpen om de spierpijn na het sporten te verminderen. Verder kunt u Biofreeze ook uitstekend gebruiken voorafgaand aan een activiteit ter voorkoming en/of vermindering van blessures en spierpijnen.

Ook voor duursporters zoals hardlopers, wandelaars en wielrenners is Biofreeze een uitstekende partner. Deze sporten vergen nu eenmaal veel van het lichaam. Biofreeze kan zowel tussendoor als ook ná de inspanning het lichaam helpen te ontspannen en het herstel te bevorderen.

Biofreeze verlicht de pijn van sport-beoefenaars, die vaak last hebben van lage rugpijn, nek- en schouderpijn, pijnlijke knieën en heupen evenals pijnlijke enkelgewrichten, hamstrings en quadriceps.

Biofreeze kan verlichting geven bij:

  • Spierkrampen
  • Stijve spieren en pijnlijke gewrichten
  • Rugklachten
  • Verrekking en verstuiking
  • Sportblessures

chriowell-asha-prasad-biofreeze-gel-pompchriowell-asha-prasad-biofreeze-spraychriowell-asha-prasad-biofreeze-gel

Wilt u een van deze producten bestellen, mail dan naar info@chirowell.nl onder vermelding van Biofreeze.